2010/10/08

Dzeltena svece svētdienā pievelk naudu

Sveces tiek iedegtas dzimšanas dienās, romantiskos vakaros un īpašās svinībās, bet mistiķi uzskata, ka svece palīdz atjaunot dvēseles skumjas un tās liesma harmonizē telpu. Lai iedarbība būtu efektīva, katrai nedēļas dienai ir jāizvēlas sava sveces krāsa.

Sveces deglītis simbolizē apziņu, bet parafīns - fizisko ķermeni, liesmiņa – dvēseli.

Pirmdiena: Balta vai sudrabaina svece. Balts ir miera krāsa, kas labi palīdzēs kašķīgiem pāriem nokārtot attiecības un ieviest sapratni. Ja vēlies harmonizēt attiecības ar līdzcilvēku, iededz balto sveci.

Otrdiena: sarkana svece. Sarkanai krāsai ir ļoti liels spēks. Šo sveci jādedzina cilvēkiem, kas vēlas atrisināt personiskas dabas problēmas. Ja tev nav pārliecības par savām spējam, ir enerģijas bads vai zudis garīgais spēks, tad noteikti palīdzēs šīs sveces liesma. Protams, sarkana ir seksuāla rakstura krāsa, tāpēc palīdzēs arī šajā jomā.

Trešdiena: dzeltena svece. Šī krāsa palīdz aktivizēt garīgās spējas un dāvā prieku, komunicējot ar cilvēkiem. Dzeltenā ir mentalitātes krāsa. Izmanto dzelteno viesību laikā.

Ceturtdiena: Zila un oranža. Zila krāsa veicina sasparošanos un atvaira negatīvos spēkus, kas ir ļauna acs un noburšana. Šī krāsa palīdz optimizēt un sakārtot astrālā ķermeņa auru.
Oranžā krāsa ir harmonijas un miera krāsa, kas darbojas kā dzīvības spēka ģenerators. Oranžā krāsa palīdz depresijas novēršanai, jo tā vairo spēku un enerģiju. Ļoti grūtos periodos, kad nepieciešams tikt pāri apvainojumiem vai neticībai, iededz šo sveci.

Piektdiena: zaļa vai rozā. Zaļā svece ir labs līdzeklis pret stresu, kas palīdz stabilizēt veselību un nomierināt nervus. Ieteicama cilvēkiem, kam ir emocionālas dabas problēmas, daudz uztraucas un izjūt diskomfortu. Zaļā krāsa palīdz fokusēties uz materiālu problēmu risināšanu, vari pamēģināt iedvesmot sevi, veroties liesmā un domājot par veiksmi un naudu. Zaļš mazina greizsirdību un palīdz tiem, kas izjūt maiguma, ko dāvā otrs cilvēks, trūkumu.
Rozā krāsa palīdzēs lūgt piedošanu vai veldzēt dvēseles ievainojumus. Atceries, ka gars attīstās piedodot. Rozā sveci dedzini, ja vēlies sevi dziļāk iepazīt un izprast.

Sestdiena: violeta. Šī ir garīgās atveseļošanās krāsa. Violetu dedzini, ja vēlies meditēt, palīdz aktivizēt gaišredzību. Šī svece palīdzēs iedvest domas par labo, ko vēlies ieviest ikvienā sfērā.

Svētdiena: zeltaina vai dzeltena svece. Pārticības krāsa. Aizdedzini trīs zelta sveces un ļauj tām izdegt. Nenopūt liesmiņu, lai svece deg! Nopūšot tu aizpūt savu labklājību.

Nav komentāru: